Рецепти

  • ELIA
  • ELIA

РЕЦЕПТА на седмицата

Пилешко руло Пилешко руло повече

Ябълки с винен сос

Ябълки с винен сос
20 Минути 20 Минути 3 Порции 3 Порции Лесна

Необходими продукти

4 ябълки
4 с.л. мед
1 ½ с.л. балсамов оцет “ELIA”
1 ½ к.ч. бяло вино
3-4 листа джоджен
 

Начин на приготвяне

Обелете ябълките и ги разполовете. Смесете меда с балсамовия оцет и виното. Поставете ябълките в дълбок съд и добавете кафена чаша вода. Пригответе на бавен огън за около 10-15 минути, докато омекнат. Извадете ябълките и ги отцедете, залейте ги със сместа от балсамовия оцет и виното. Поръсете с джоджен и сервирайте топло или студено.
Забележка: Вместо ябълки може да използвате круши.
 

Close
Вашия Email*:
Вашето име*:
Email на приятел*
Съобщение*